You are currently viewing Bagaimana Menjana Pendapatan Sepenuh Masa

Bagaimana Menjana Pendapatan Sepenuh Masa

Bagaimana Menjana Pendapatan Sepenuh Masa. Mencari rezeki bermain Perjudian Poker Online dalam talian sudah tentu bukan untuk semua orang. Walau bagaimanapun, ia pasti boleh dilakukan. Dan bagi sesetengah orang, ia boleh dicapai dengan lebih mudah daripada yang anda fikirkan. Ikuti tujuh langkah ini dan ketahui sama ada mencari rezeki bermain poker dalam talian adalah sesuai untuk anda. 

1) Tahu Permainan Apa yang Perlu Dimainkan 

Jika anda ingin mencari rezeki yang layak bermain poker dalam talian, anda mesti tahu permainan apa yang perlu dimainkan. Ya, saya boleh memberitahu anda yang mana lebih menguntungkan daripada yang lain tetapi keputusan ini juga bergantung kepada anda sebagai individu. 

Keperibadian dan sifat tingkah laku anda adalah bahan penting untuk menentukan permainan yang hendak dimainkan. Contohnya, jika anda seorang yang tidak sabar, jangan bermain kejohanan Free Roll. Kejohanan ini biasanya mengambil masa sekurang-kurangnya empat jam untuk diselesaikan dan bayarannya sangat rendah untuk masa yang dilaburkan. Anda mungkin lebih baik bermain sit-n-go tangan pendek. 

Sebaliknya, jika anda seorang nelayan yang boleh duduk di atas bot anda selama enam jam dan tidak bimbang tentang mendapatkan gigitan pada tali anda daripada kejohanan besar mungkin berbaloi untuk anda. 

2) Tahu Tempat Bermain

Percaya atau tidak beberapa bilik Judi Poker lebih baik untuk dimainkan daripada yang lain. Saya mempunyai senarai saya yang saya mainkan secara eksklusif. Tetapi ini telah mengambil beberapa percubaan dan kesilapan dan penyelidikan untuk mencari tahu. Sebab saya bermain di bilik yang saya lakukan adalah kerana, terus terang, mereka lebih mudah untuk dimenangi. Mereka mempunyai lebih ramai pemain yang tidak berpengalaman yang saya boleh kalahkan dengan mudah. 

3) Gunakan Sistem Terbukti 

Terbang di tempat duduk seluar anda bukanlah strategi poker yang boleh diterima atau menang. Jika anda baru berjinak-jinak dengan poker, mungkin lebih bijak untuk anda membuat kajian tentang strategi poker yang berbeza untuk mengetahui perkara yang paling sesuai untuk anda. Sebagai contoh, Texas-Holdem-Secrets-Exposed.com atau Texas-Holdem-Videos.com menunjukkan kepada anda cara untuk menang menggunakan berbilang sistem terbukti.

Baca juga: Temui Panduan Poker Texas Holdem Ini Yang Mengajar Anda

Jangan risau anda sentiasa boleh melaraskannya dan mengemas kini agar sesuai dengan personaliti dan gaya permainan anda. Tetapi sila faham anda mesti mempunyai sistem dan gunakan sistem itu jika anda mahu menang secara konsisten. Anda juga boleh menggunakan sistem tangan permulaan yang terbukti ini untuk membolehkan anda bermula dengan kaki kanan. 

4) Uruskan Bankroll Anda dengan Betul

Jangan melompat ke meja $100 duduk-n-go 10 orang jika anda baru bermula. Rasai permainan dengan bermain di pembelian yang lebih kecil dan kemudian naikkan kedudukan ke jadual pembelian masuk yang lebih besar. 

Saya akan katakan ini. Wang itu dibuat di meja beli masuk yang lebih besar. Contohnya pembelian masuk $30-$50. Sebabnya? Kerana anda tidak mempunyai banyak kegilaan seperti yang anda lakukan di meja $5. Apa yang saya maksudkan ialah sesiapa sahaja dan semua orang akan bermain seperti orang bodoh apabila mereka hanya mempertaruhkan $5. Tetapi apabila mereka bermain dengan $30 atau $50 mereka bermain dengan cara yang berbeza. Walau bagaimanapun, mereka masih boleh dikalahkan dengan mudah. 

5) Ketahui Masa Berhenti Bermain dan Bila Perlu Memastikannya Berguling 

Jika anda kurang beruntung, berhenti bermain buat sementara waktu. Tidak masuk akal untuk terus bermain apabila kad tidak datang untuk anda. Sebaliknya jika anda dalam kemenangan berturut-turut bermain selagi anda boleh. Tiada sebab untuk melawan trend apabila ia sesuai dengan kehendak anda. 

6) Jadualkan Masa Tenang, Tanpa Gangguan untuk Bermain 

Untuk benar-benar berjaya dalam poker dalam talian anda perlu bermain dalam suasana yang tenang dan tanpa gangguan. Saya melakukan latihan poker untuk beberapa pelajar saya dan ia membunuh saya apabila mereka berusia dua tahun di pangkuan mereka cuba bermain poker. Bagaimana mungkin boleh kekal fokus? Mereka tidak boleh! Jangan buat kesilapan itu.

7) Ketahui Masa Hari Untuk Bermain 

Semua orang berbeza di sini. Ada yang kata jangan main siang sebab masa tu semua pro main. Orang lain kata jangan main malam sebab masa tu semua pro main. Bagi saya tidak mengapa anda bermain asalkan anda mengikut strategi dan sistem yang mantap. 

Walau bagaimanapun, jika anda lemah dari segi mental dan memerlukan masa yang sesuai untuk bermain. Uji sendiri dan kemudian buat rancangan untuk bermain pada masa itu setiap hari.

Leave a Reply