You are currently viewing Bagaimana Untuk Kembali Dan Menang Dari Belakang

Bagaimana Untuk Kembali Dan Menang Dari Belakang

Bagaimana Untuk Kembali Dan Menang Dari Belakang . Jika anda marah apabila anda menerima pukulan yang teruk dan mempunyai timbunan kecil, baca pelajaran Holdem Poker ini tentang cara untuk kembali dari belakang dan memenangi emas. 

Pelajaran Holdem Pokertime ini akan menerangkan bagaimana anda boleh kembali dan menang walaupun anda mempunyai timbunan kecil. Siapa pun anda, sama ada anda sering berada di timbunan kecil atau hanya fikir anda perlu mempelajari lebih lanjut tentang kawasan ini, saya tahu bahawa anda, seperti saya, akan berasa lebih yakin bermain dari timbunan pendek selepas anda membaca artikel ini. 

Pelajaran Holdem Poker Mengenai Kembali Dari Belakang – Petua #1 

Perkara pertama yang perlu anda lakukan apabila anda berada di atas timbunan kecil ialah tarik kepala anda ke dalam dan jangan bermain terlalu banyak periuk. Anda perlu memilih pertempuran anda dengan sangat bijak dan pastikan anda hanya bermain dengan kad dan situasi terbaik yang anda boleh. Ini kerana permainan yang anda buat hampir semuanya atau tidak sama sekali, jadi anda ingin mempunyai peluang terbaik untuk benar-benar menang. 

Pelajaran Holdem Poker Tentang Kembali Dari Belakang – Petua #2 

Selepas anda menunggu dengan sabar untuk mendapatkan beberapa kad barangan, anda perlu menilai dengan teliti siapa yang bermain periuk ini. Mudah-mudahan anda mempunyai kedudukan di sebelah anda dan jika anda tidak melakukannya ia benar-benar tendangan, tetapi jika tiada sesiapa, atau

pemain yang tepat untuk disasarkan berada dalam pasu maka pasti bermain. Walau bagaimanapun, jika pemain yang kuat membuat permainan atau pemain yang ketat bertaruh dalam besar berfikir dua kali.

Baca juga: Bagaimana Memenangi Wang Besar Bermain Poker Dalam Talian

Pelajaran Holdem Poker Mengenai Kembali Dari Belakang – Petua #3 

Perkara lain yang perlu dilakukan ialah menonton bidai dengan teliti. Bergantung pada kependekkan timbunan anda, buta mungkin menjadi pukulan yang boleh menyebabkan anda terpaksa bermain. Jika ini berlaku dan anda mendapat bantuan yang agak baik sebelum pergi untuk itu. Tiada apa-apa yang lebih buruk daripada mendapat tangan yang paling teruk dalam tirai dan terpaksa mengambil bahagian dengannya. 

Sebelum anda meneruskan dan mempelajari pelajaran Holdem Perjudian Poker Online yang lain dan petua Holdem Poker baharu, fikirkan sejauh mana lebih baik anda akan dapat bermain dengan timbunan pendek dengan menggunakan petua yang didedahkan dalam artikel ini. Bayangkan betapa lebih yakin anda akan rasa apabila anda tiba-tiba berada dalam timbunan pendek. Sedari betapa berguna petua ini untuk anda dan berapa banyak yang telah anda pelajari.

Leave a Reply