You are currently viewing Bagaimana Untuk Menjadi Pemain Poker yang Lebih Baik

Bagaimana Untuk Menjadi Pemain Poker yang Lebih Baik

Bagaimana Untuk Menjadi Pemain Poker yang Lebih Baik . Setiap pemain Poker Malaysia harus ingin meningkatkan permainan mereka sama ada mereka lebih suka bermain dalam talian atau luar talian. Langkah dan petua mudah yang mengikuti dalam artikel ini boleh membantu sesiapa sahaja, tanpa mengira kemampuan, memenangi lebih banyak peluang dan menjadi lebih berjaya. 

Ingatlah bahawa tidak kira betapa baiknya anda menganggap anda sentiasa ada seseorang yang lebih baik daripada anda. Terima ini dari awal. Cari tahap anda dan kekal dengannya sehingga anda menunjukkan keuntungan dan pemain yang kukuh pada tahap itu. Jika anda memperoleh pendapatan yang mencukupi pada tahap anda, fikirkan tentang tidak naik satu takuk dan kekal di mana anda menjana wang. 

Disiplin besi adalah salah satu keperluan utama untuk pemain Permainan Poker yang berjaya. Bersabarlah pada setiap masa dan belajar untuk menepis nasib malang yang pasti akan menghampiri anda. Ketahui masa untuk melipat tangan anda dan melakukannya. Jangan berpegang pada tangan – melainkan ia adalah masalah – dan fikir anda mempunyai hak ilahi untuk menang kerana ace poket anda tidak boleh dikalahkan selepas kegagalan. Mereka boleh.

Baca juga: Strategi Holdem

Jangan bermain terlalu lama dan elakkan alkohol semasa bermain. Keletihan dan minuman menyebabkan kesilapan merayap masuk dan penilaian yang buruk. Jadilah segar, berjaga-jaga dan sedar. Terdapat begitu banyak poker tersedia untuk dimainkan dalam talian anda boleh memilih dan memilih masa anda untuk disesuaikan dengan diri anda. Tidak perlu berjaga sehingga awal pagi untuk sekali lagi kejohanan duduk dan pergi. Pergi tidur dan panaskan meja pada keesokan harinya selepas tidur yang nyenyak.

Berguling dengan masa buruk. Akan ada masa apabila kad bertentangan dengan anda dan tiada apa yang berlaku. Belajar untuk menerima ini sebagai sebahagian daripada permainan dan jangan terus condong untuk mengeluarkan diri anda daripadanya kerana kemungkinan besar anda akan berada dalam lubang yang lebih dalam. Jika anda mendapat nasib malang dan tidak dapat berehat maka berehatlah. Biarkan meja atau jika dalam kejohanan sukar dan tunggu tangan yang baik atau peluang untuk menipu. 

Sekarang yang sangat penting. Sentiasa simpan wang poker anda dan wang kehidupan sebenar anda berasingan sepenuhnya dan jangan sekali-kali, celup ke dalam wang kehidupan sebenar anda untuk membiayai baki poker yang semakin berkurangan. Jika anda melakukannya adalah sangat mudah untuk menghadapi masalah dan tidak mempunyai cukup untuk membayar sewa, gadai janji, bil atau apa sahaja. Bermain mengikut kemampuan anda pada setiap masa dan berseronok melakukannya. Perkara terakhir yang anda perlukan ialah kebimbangan wang.

Leave a Reply