You are currently viewing Beralih Daripada Texas Holdem Berasaskan Rumah

Beralih Daripada Texas Holdem Berasaskan Rumah

Beralih Daripada Texas Holdem Berasaskan Rumah. Texas Hold’em dalam talian telah menggemparkan dunia dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Sekiranya anda telah ketinggalan, kami akan membuat anda mengikuti perkembangan dunia poker texas hold’em dalam talian. Saya akan menganggap bahawa anda mempunyai pengetahuan yang baik tentang permainan texas holdem dan hanya bercakap tentang perbezaan antara texas holdem dalam talian dan luar talian. 

Terdapat beberapa perbezaan utama antara texas holdem dalam talian dan texas holdem yang telah anda mainkan selama bertahun-tahun di rumah rakan anda. Pertama sekali, tiada memberitahu dalam Perjudian Poker dalam talian. Kedua, antara muka perisian adalah salah satu perkara yang paling penting dalam poker dalam talian. Dan akhir sekali, anda sentiasa boleh mencari permainan dalam talian. 

Apa yang berlaku kepada semua yang memberitahu? 

Terdapat banyak orang yang akan memberitahu anda bahawa masih ada memberitahu dalam Pokertime dalam talian. Saya tidak percaya satu ini. Mereka akan mengatakan bahawa jika seseorang bertaruh cepat atau lambat, anda akan dapat merasakan permainan mereka. Bagaimana dengan sambungan internet? Jika seseorang mempunyai sambungan yang perlahan, mereka akan bermain secara berselang-seli. Dalam erti kata lain, kadangkala bertaruh perlahan dan kadangkala bertaruh dengan cepat. Ini tidak cukup dipercayai, jadi tiada maklumat dalam texas holdem dalam talian. 

Antara muka perisian, perkara yang paling penting

Antara muka perisian membolehkan anda melakukan, dan tidak melakukan, segala-galanya di meja poker. Ini boleh menjadi perkara yang baik dan perkara yang buruk. Untuk satu, anda terhad kepada had perisian poker. Anda hanya dibenarkan melakukan apa sahaja yang dibenarkan oleh pengaturcara perisian. Nasib baik, terdapat beberapa program yang sangat bagus di luar sana dan semuanya ada kecuali rasa felt dan kerepek di tangan anda.

Baca juga: Petua Poker Texas Hold Em – 5 Kaedah Untuk Menang Di Hold Em

Kelebihan besar poker dalam talian berbanding poker di rumah adalah, tidak pernah ada kesilapan mengenai siapa yang memenangi pot. Pernahkah anda salah panggil tangan dan hilang kerananya? Itu tidak akan berlaku dalam poker dalam talian. 

Selalu ada permainan dalam talian 

Tidak seperti rumah rakan anda, sentiasa ada permainan yang boleh anda mainkan dari kemudahan rumah anda sendiri. Hanya log masuk ke bilik poker dalam talian kegemaran anda dan anda akan melihat puluhan ribu orang bermain dalam talian di beribu-ribu di atas meja.

Leave a Reply