You are currently viewing Cara Mencairkan Bonus Poker Anda

Cara Mencairkan Bonus Poker Anda

Tapak poker dalam talian seperti P.K.R menawarkan semua jenis bonus tunai untuk membolehkan anda bermain Texas hold ’em di tapak mereka. Bonus poker dalam talian ialah wang tambahan yang ditawarkan kepada anda, pemain, untuk memilih tapak itu berbanding tapak poker Internet yang lain. Sebab di sebalik bonus ini ialah kebanyakan laman web bersedia mengambil peluang untuk memberi anda wang tunai percuma dengan harapan sebaik sahaja anda mula bermain di laman web mereka, anda kekal di sana. 

Jika anda mengumpul bonus tunai pertama anda, anda mungkin terkejut apabila anda log masuk dan mendapati bahawa bonus perlawanan $100 anda tidak tersedia untuk anda untuk bermain. Jangan risau apabila anda melihat ini hanya kerana wang itu tiada dalam akaun anda tidak bermakna ia tiada dalam sistem. Untuk mendapatkan bonus tunai anda, anda perlu menjelaskannya, dan ini akan memberi anda tambahan yang besar kepada wang tunai anda. Mungkin anda seorang Guru poker dan boleh membuat jadual akhir setiap kali tetapi bagi anda yang tidak dapat bonus tunai ini adalah wang tambahan di dalam poket anda. 

Bagaimana untuk membersihkan bonus 

Untuk mengosongkan wang tunai bonus anda perlu menghabiskan masa tertentu tapak poker. Ini adalah untuk menghentikan pemain menggunakan bonus tunai pendaftaran serta-merta dengan mengeluarkan wang tunai bonus tanpa pernah bermain. Ini memastikan bahawa tapak poker dalam talian yang memberikan bonus akan mendapat nilai wang mereka.

Anda juga perlu memainkan beberapa tangan yang dicakar, ini biasanya ditentukan oleh saiz bonus perlawanan yang dipilih oleh anda sendiri, semakin besar bonus perlawanan semakin banyak tangan yang perlu anda mainkan. Jika anda mempunyai wang bonus $100 yang datang kepada anda, anda mungkin perlu bermain 100 tangan yang meraup untuk membersihkannya. Rahsianya ialah anda tidak perlu melihat tangan sehingga sungai untuk mengira, selagi anda ditangani dan melihat kegagalan itu adalah tangan untuk membersihkan bonus anda. 

Bagaimana untuk mengeluarkan bonus 

Sebaik sahaja anda telah menjelaskan jumlah bonus, anda boleh menggunakannya mengikut kehendak anda, bermain wang percuma di tapak atau mengeluarkannya, terpulang sepenuhnya kepada anda kerana anda telah memperolehnya. Dalam maklumat akaun anda, anda melihat berapa banyak tangan yang telah anda mainkan dan berapa banyak yang anda perlu pergi. 

Tapak poker dalam talian yang paling mudah untuk menjelaskan bonus tunai ini’ ialah P.K.R, lawati tapak di bawah dan manfaatkan kod bonus P.K.R yang menawarkan bonus’ sehingga $800.

Leave a Reply