You are currently viewing Cara Mengurus Timbunan Cip Poker Anda untuk Permainan Poker Dalam Talian yang Menang

Cara Mengurus Timbunan Cip Poker Anda untuk Permainan Poker Dalam Talian yang Menang

Cara Mengurus Timbunan Cip Poker Anda untuk Permainan Poker Dalam Talian yang Menang . Mengurus timbunan cip Pokertime anda adalah bahagian paling penting dalam setiap bentuk permainan poker dalam talian, sama ada kejohanan poker dalam talian, pertandingan langsung atau permainan Texas hold’em. Jika anda tahu cara menguruskan cip poker anda dengan betul, anda boleh membuat jadual akhir dengan mudah. Jika anda tidak melakukannya, anda akan keluar pada pusingan awal permainan. Artikel ini menggariskan beberapa perkara penting yang mesti anda pertimbangkan semasa bermain permainan poker internet. 

Semasa bermain poker dalam talian, sentiasa pastikan cip poker anda hampir dengan susunan cip purata yang mungkin. Timbunan cip purata ialah jumlah cip dalam permainan dibahagikan dengan bilangan pemain yang tinggal dalam permainan. Semasa bermain Perjudian Poker Online dalam talian, anda boleh mencari maklumat ini dengan mudah di lobi tingkap kejohanan. 

Jika anda bermain dalam kejohanan poker secara langsung, maka anda mesti menganggarkan jumlah ini dan cuba dalam timbunan purata sehingga anda memukul tangan besar yang akan menghancurkan anda. Jika anda tidak dapat mencari tangan yang boleh memberi anda pot yang menang ini bermakna anda telah jatuh terlalu jauh daripada timbunan cip purata.

Baca juga: Masa Yang Baik untuk Bermain Poker Dalam Talian

Juga, anda perlu memberi tumpuan kepada jumlah cip poker dalam permainan. Terdapat dua sebab yang anda perlu sentiasa fokus pada jumlah cip poker dalam permainan. Pertama, anda boleh mengetahui susunan cip purata dengan mudah. Kedua, anda hanya boleh mengira kedudukan relatif anda dengan taruhan pendek dan timbunan besar.

Selain mengetahui jumlah cip dalam permainan, anda juga mesti mengira nisbah timbunan kepada buta supaya anda boleh membuat keputusan ekonomi yang baik di tangan kecil. Sebagai contoh, jika terdapat 500000 cip dalam permainan dan anda mempunyai 50000 dalam cip manakala tirai adalah 5,000 dan 15,000 dengan 10000 ante, keputusan anda untuk bermain tangan yang lemah menjadi lebih mudah. Jadi urus timbunan cip poker anda dengan betul dan anda akan memenangi lebih banyak kumpulan hadiah.

Leave a Reply