You are currently viewing Kejohanan Holdem Texas – Menempatkan Tempat Pertama

Kejohanan Holdem Texas – Menempatkan Tempat Pertama

Dalam mana-mana jenis kejohanan holdem Texas anda mempunyai 1 matlamat bersama setiap kali anda bermain; untuk menurunkan tempat pertama berulang kali. Untuk melakukan ini, anda boleh berlatih gaya Texas pelajaran holdem atau bermain permainan percuma holdem Texas untuk membina keyakinan dan pengalaman anda bermain kejohanan duduk dan pergi. Sekarang apabila anda bermain untuk wang percuma dan tiada apa-apa dalam talian, permainan seseorang akan menjadi sangat longgar dan kebanyakan masa mereka tidak akan mempunyai perhatian di dunia. 

Untuk anda benar-benar mendapat pengalaman anda perlu memuat turun poker holdem percuma Texas dan deposit sekurang-kurangnya 50 dolar. Apabila anda mendepositkan 50 dolar anda boleh bermula dengan taruhan yang sangat rendah. $2.00 duduk dan pergi tepatnya. Jika anda baru untuk holdem Texas, salah satu perkara pertama yang anda mahu lakukan ialah merasai permainan poker dalam talian. Satu-satunya cara anda benar-benar boleh mendapatkan pengalaman adalah bermain dengan wang sebenar. Seperti yang saya katakan sebelum ini, kejohanan 2 dolar adalah permulaan yang baik. Kejohanan 2 dolar 9 tempat duduk yang lebih khusus di mana kumpulan hadiah adalah seperti berikut: 

Tempat pertama = 50% daripada jumlah keseluruhan hadiah Tempat ke-2 = 30% daripada jumlah keseluruhan hadiah 

Tempat ke-3 = 20% daripada jumlah keseluruhan hadiah

Bermain duduk dan pergi adalah salah satu cara terbaik untuk membina bankroll anda terutamanya jika anda tidak mempunyai banyak wang untuk didepositkan untuk bermula. Anda pasti boleh mendapatkan banyak pengalaman dengan bayaran kecil sebanyak 50 dolar. Anda masih boleh menang serta-merta! Beberapa pemain poker terbaik di dunia telah mencipta nama untuk diri mereka bukan dengan bermain permainan tunai, tetapi dengan bermain duduk dan pergi. Petua holdem Texas yang hebat ialah mengejar tempat pertama tidak kira dalam apa jua keadaan duduk dan pergi walaupun ada 4 pemain yang tinggal, anda perlu bermain secara agresif. Pada peringkat awal kejohanan poker Texas holdem, ramai pemain akan bermain TIGHT. Mereka tidak mahu tersingkir serta-merta dan mereka akan melakukan apa sahaja untuk mendapatkan wang itu. Ia biasanya permainan yang sama sepanjang jalan walaupun hanya tinggal 4 pemain sahaja. 

Pada ketika ini adalah penting untuk meningkatkan permainan anda dan bermain secara agresif. Apabila terdapat HANYA 4 pemain, setiap pemain akan duduk di atas cip poker mereka dengan harapan untuk membuat sekurang-kurangnya tempat ke-3 dan menggandakan pembelian mereka dalam kejohanan. Apa yang gagal disedari oleh ramai pemain ialah 1 kemenangan tempat pertama dalam sit and go sama seperti 3 tempat ke-3 penamat. Adalah sangat penting untuk membina timbunan cip anda dengan mencuri tirai poker dan mengakali lawan anda apabila ia hanya 4 pemain. Sebaik sahaja anda membina timbunan cip yang besar, anda akan bersedia untuk menurunkan tempat pertama. Saya mengucapkan selamat maju jaya di meja poker dan semoga berjaya dalam menang.

Leave a Reply