You are currently viewing Kemahiran Poker – Bagaimana Menjadi Pemain Poker

Kemahiran Poker – Bagaimana Menjadi Pemain Poker

Kemahiran Poker – Bagaimana Menjadi Pemain Poker. Bagaimana kemahiran poker anda, adakah anda tahu bagaimana untuk menjadi pemain poker yang lebih baik? Nah ini adalah tempat yang bagus untuk bermula, jika bukan semua untuk menamatkan semua. 

Jadi, saya mendengar anda bertanya, di mana anda bermula. 

Biar saya jawab dengan memberitahu anda, anda sudah mula. Bayangkan, mengambil tindakan sentiasa merupakan langkah pertama untuk mencapai apa yang anda inginkan. Anda melihat dengan mencari maklumat dan laman web seperti kami, ia hanyalah permulaan usaha anda untuk menjadi pemain Pokertime yang lebih baik. Terdapat banyak aspek yang boleh anda pertimbangkan untuk meningkatkan kemahiran poker anda dan anda telah pun menyedari, banyak aspek tersebut juga boleh anda kaitkan dengan kehidupan seharian anda. 

Anda sudah merasakan anda boleh mendidik diri sendiri dan membaca serta mempelajari apa sahaja dalam talian pada hari ini. Anda mesti bertanya kepada diri sendiri, bolehkah anda benar-benar melaksanakan apa yang anda pelajari dan mempraktikkan strategi yang dicadangkan. Adakah anda membaca buku strategi poker seperti Harrington on Holdem atau buku pembangunan peribadi seperti Think and Grow Rich dan benar-benar mengikuti apa yang mereka cadangkan? 

Tingkah laku manusia mencadangkan kita sering mengambil banyak maklumat yang sangat berharga dan ada yang tidak begitu berharga, namun tidak pernah bertindak ke atasnya.

Baca juga: Poker biasa memberitahu

Berapa kerapkah anda mendengar diri anda berkata, “Saya akan melakukannya esok” atau “Saya tidak mempunyai masa sekarang”? 

Salah satu petikan kegemaran saya (saya rasa dari Monty Python) ialah: Berlengah-lengah adalah seperti melancap, pada mulanya ia terasa baik, tetapi akhirnya anda hanya mengacaukan diri sendiri. 

Saya tidak boleh menekankan betapa pentingnya untuk bertindak sekarang. Turun dari belakang diraja anda, jangan tangguhkan jadikan ia berlaku. Walaupun kata pepatah anda boleh mencapai apa sahaja yang anda fikirkan, anda sebenarnya perlu keluar dan melakukannya untuk mencapainya. 

Jika anda rasa anda bersalah atas sikap tidak produktif seperti penangguhan, anda telah datang ke tempat yang betul. Anda memerlukan bantuan anda dengan sifat peribadi ini. Kami melihat keperluan untuk memberi tumpuan kepada bahagian psikologi Perjudian Poker Online dan membangunkan anda sebagai seorang yang seterusnya akan meningkatkan kemahiran poker anda. Jadi apa yang kami cadangkan anda bekerja pada: 

  • Pembangunan Peribadi 
  • Pemikiran anda 
  • Penetapan matlamat (dan mencapainya) 
  • Pengaturcaraan Neuro Linguistik 
  • Disiplin 
  • Peningkatan diri 
  • Keluar dari zon selesa anda
  • Kesedaran 
  • Bahasa auto-cadang 
  • Perancangan peribadi 

Jadi, adakah anda rasa anda sudah bersedia untuk menjadi pemain poker yang lebih baik? Anda perlu bertanya kepada diri sendiri, apakah yang anda akan lakukan untuk mencapai ini?

Leave a Reply