You are currently viewing Main Holdem Untuk Mendapat Pendapatan Tambahan

Main Holdem Untuk Mendapat Pendapatan Tambahan

Main Holdem Untuk Mendapat Pendapatan Tambahan  . Judi Poker telah menjadi sangat popular dalam 7 tahun yang lalu atau lebih. Dan jika anda suka poker maka anda mungkin bermain Holdem, atau seperti yang diketahui dengan istilah penuh Texas Holdem. Sudah tentu terdapat dua jenis Holdem, Had dan tiada had, namun tiada had holdem adalah bentuk yang paling popular dimainkan hari ini. 

Jadi bagaimana anda bermain holdem untuk mula menjana pendapatan tambahan. Nah jawapannya mudah. 

  1. Latihan poker. 
  2. Akaun Rakeback 

Jadi apa yang melibatkan latihan Poker Malaysia. Ia berbeza-beza bergantung pada pengalaman anda bermain holdem dan jumlah pendapatan boleh guna yang boleh anda ketepikan sebagai bankroll poker anda. Jika anda tahu peraturan dan pernah bermain permainan dengan rakan anda tetapi tidak pernah bermain dalam talian maka anda boleh dikelaskan sebagai pemain baru. Tidak kira berapa banyak wang yang anda ada, saya akan mengesyorkan anda mencuba dan bermain sekurang-kurangnya 10,000 tangan pada 20nl (iaitu bidai 10c,20c) dan lihat kemajuan anda. Anda sepatutnya mempunyai sekurang-kurangnya 20 pembelian untuk tahap itu. Jika wang anda jatuh kepada 10 belian, maka anda harus turun ke 10nl (5c,10c blinds) dan terus turun sehingga anda menemui tahap yang anda boleh kalahkan.

Sebaik sahaja anda telah menemui tahap permulaan anda, anda boleh memperoleh pengalaman praktikal tentang adegan poker dalam talian. Anda akan melihat bahawa wang boleh dibuat dengan bilangan pemain jahat yang duduk di meja anda. Anda kini boleh merangka latihan poker anda.

Baca juga: Bermain Poker – Bilakah Cukup?

Ia harus terdiri daripada yang berikut dan saya hanya akan memasukkan sumber percuma: 

  1. Sertai forum poker di mana anda boleh menyiarkan sejarah tangan dan menerima maklum balas daripada pemain yang lebih baik daripada diri anda. Beberapa forum poker yang lebih baik ialah 2+2, poker berambut perang dan papan poker Ireland. Di tempat ini anda akan mendapat maklum balas dan bantuan segera. 
  2. Manfaatkan tawaran percuma ke tapak latihan poker. Sesetengah Penyedia Rakeback akan menawarkan keahlian percuma ke tapak latihan poker jika anda membuka akaun rakeback dengan mereka dan menjana $500 rake di mana-mana tapak poker yang mereka tawarkan tawaran rakeback. Saya akan menyelidiki lebih mendalam tentang faedah rakeback dalam bahagian seterusnya. 
  3. Ulasan sejarah tangan ialah cara terbaik untuk meningkatkan permainan anda. Jika anda tidak mampu Pengurus Holdem atau penjejak Poker (mereka menyimpan semua sejarah tangan anda dan anda boleh memainkannya semula dalam pemutar semula tangan dan juga menjana statistik pada permainan anda dan lawan anda – saya sangat mengesyorkan membeli Pengurus Holdem) maka setiap tapak poker menjana tangan sejarah yang boleh anda simpan ke cakera keras anda. Pilih semua periuk besar dan kecil yang telah anda menangi selama beberapa minggu dan lihat jika anda dapat melihat sebarang corak

biasa yang anda cenderung untuk kalah. Simpan nota ini dan cuba dan usahakan kebocoran ini untuk menghapuskannya daripada permainan anda.

Leave a Reply