You are currently viewing Petua Poker Texas Holdem – 5 Petua Yang Digunakan Pemain Teratas

Petua Poker Texas Holdem – 5 Petua Yang Digunakan Pemain Teratas

Petua Poker Texas Holdem – 5 Petua Yang Digunakan Pemain Teratas. Adakah anda marah pada diri sendiri kerana kehilangan begitu banyak wang bermain Poker Malaysia? Petua Texas Holdem Poker ini akan membantu anda memenangi semuanya kembali. 

Texas Holdem ialah permainan yang sangat menyeronokkan untuk dimainkan. Saya menyukainya dan saya pasti anda juga begitu. Walau bagaimanapun, ia adalah lebih menyeronokkan apabila anda benar-benar membuat wang daripadanya, percayalah. Jadi bagaimana anda boleh membuat wang dengan lebih mudah. Apa yang perlu anda lakukan? 

Terdapat beberapa rahsia kecil yang digunakan oleh pemain terbaik. Kebanyakan tidak mengetahui perkara ini jadi jangan mendapat manfaat daripadanya. Apabila anda memasukkan ini ke dalam permainan anda, anda akan mendapat keuntungan dengan lebih mudah.

Baca juga: Cara Mempelajari Semua Peraturan Texas Hold Em Poker

Petua Poker Texas Holdem #1 

Petua pertama ialah sentiasa bertaruh dengan jumlah yang sama atau jumlah yang hampir sama sebelum gagal. Dengan cara ini anda menyembunyikan tangan anda daripada pihak lawan. Jika anda bertaruh besar dengan pasangan

poket dan tempang dengan kad yang lemah, anda akan kalah dengan mudah. Sembunyikan tangan anda. 

Petua Poker Texas Holdem #2 

Petua kedua ialah sentiasa menggunakan peluang pot anda untuk menentukan sama ada anda perlu seri atau tidak. Jika anda mempunyai 4 daripada 5 kad yang diperlukan untuk straight atau flush maka anda harus melakukannya hanya selagi kemungkinan pot dan kos menggambarkannya. 

Petua Poker Texas Holdem #3 

Satu lagi petua rahsia kecil yang boleh anda gunakan ialah menyimpan tab jumlah pot yang dimasuki lawan anda. Hanya dengan menyimpan pengiraan mudah tentang bilangan flop yang mereka lihat akan memberi anda petunjuk cepat tentang betapa longgar atau ketatnya mereka bermain.

Baca juga: Cara Mempelajari Semua Peraturan Texas Hold Em Poker

Petua Poker Texas Holdem #4 

Dan apabila anda tahu betapa longgar atau ketatnya mereka bermain, anda boleh menukar strategi anda untuk menentang strategi mereka. Dengan pemain yang longgar, anda mahu bermain lebih ketat daripada mereka, dan pemain yang sangat ketat anda mahu bermain lebih longgar daripada mereka. 

Petua Poker Texas Holdem #5

Sentiasa pastikan anda tidak bertaruh lebih daripada 30% daripada timbunan anda pada satu pot, melainkan anda berpuas hati dengan semua yang masuk. Sebaik sahaja anda melepasi mata 30-35%, anda hampir pasti pot komited, jadi hanya teruskan pertaruhan jika anda gembira untuk mempertaruhkan semua itu. 

Bayangkan bagaimana rasanya membuat wang dari Permainan Poker. Anda berasa santai dan yakin, anda berasa selamat dan terjamin. Anda berfikir ‘Betapa hebatnya saya boleh membuat wang dengan mudah bermain poker.” 

Senario ini sangat boleh dicapai untuk anda selagi anda komited untuk belajar dan berlatih bermain Holdem. Apabila anda mendidik diri anda, anda menjadi lebih baik daripada kebanyakan pemain lain. Inilah sebabnya mengapa anda tidak boleh menolak peluang untuk mengetahui lebih lanjut tentang poker dan jangan sekali-kali menolak peluang untuk mempelajari petua Texas Holdem Poker yang baharu.

Leave a Reply