You are currently viewing Petua Texas Hold Em – 3 Petua Yang Memadam Kegagalan Serta-merta

Petua Texas Hold Em – 3 Petua Yang Memadam Kegagalan Serta-merta

Petua Texas Hold Em – 3 Petua Yang Memadam Kegagalan Serta-merta. Adakah anda sedang bergelut untuk berjaya dalam Perjudian Poker ? Adakah anda terus gagal? Baca petua Texas Hold Em ini sekarang untuk mengetahui cara mengubah hidup anda. 

Ia boleh menjengkelkan apabila anda bermain poker untuk seketika tetapi terus kalah. Anda mempelajari petua Texas Hold Em baharu, anda berlatih, anda bermain, tetapi anda terus gagal. Anda juga boleh menjadi sangat kecewa sehingga anda ingin berputus asa atau lebih teruk lagi, keseronokan anda untuk permainan itu hilang. 

Sekarang inilah masanya untuk merasa seperti itu kerana dari mana anda berasal dan siapa pun anda, seperti saya, boleh menjadi pemain poker yang hebat. Anda boleh memperoleh kemahiran dan keupayaan untuk membuat wang dari Pokertime. Anda boleh memadamkan sebarang kegagalan yang anda alami dan mengelakkan sebarang kesilapan yang anda lakukan. 

Petua Texas Hold Em Yang Memadam Kegagalan Serta-merta #1 

Perkara pertama yang perlu dilakukan jika anda sentiasa gagal di Hold Em ialah berhenti melakukan perkara yang anda lakukan. Anda perlu mengubah cara anda bermain. Ia mengagumkan saya bagaimana orang bermain, kehilangan wang dan kemudian hanya bermain dengan cara yang sama dan kehilangan wang sekali lagi.

Baca juga: Risiko yang Terlibat dalam Bermain Poker Dalam Talian

Jika anda tidak mendapat hasil yang baik dengan apa yang anda lakukan, ubah apa yang anda lakukan. Ia mungkin berasa sedikit menakutkan pada mulanya tetapi mengapa tidak mencuba strategi yang sama sekali berbeza? 

Petua Texas Hold Em Yang Memadam Kegagalan Serta-merta #2 

Perkara seterusnya ialah dapatkan strategi yang kukuh dan terbukti. Terdapat banyak cara untuk memenangi Hold Em, dan banyak cara untuk kalah. Pergi keluar dan cari diri anda, anda mungkin perlu membelinya atau mungkin anda boleh mendapatkannya daripada rakan, tetapi dapatkan strategi yang kukuh. 

Kemudian pelajarinya, fikirkan cara ia berfungsi dan amalkannya. Teruskan menggunakannya sehingga anda berjaya. Terdapat ramai orang di dunia ini yang mengambil strategi kerja dan gagal dengannya, dan kemudian menyalahkan strategi tersebut. Jangan jadi orang macam ni. 

Petua Texas Hold Em Yang Memadam Kegagalan Serta-merta #3 

Perkara ketiga yang perlu anda lakukan sebaik sahaja anda telah mengubah apa yang anda lakukan dan kini mempunyai strategi yang berkesan, adalah untuk membangunkan kemahiran poker anda. Amat sukar untuk menjadi permainan yang berjaya apabila anda tidak yakin dengan diri sendiri dan tidak boleh membuat keputusan separa kedua. Anda mencapai tahap dengan membangunkan diri anda. 

Teruskan mengulang dan mengamalkan perkara yang sama berulang kali dan ia akan menjadi mudah. Berlatih mengira kacang daripada kegagalan, berlatih mengira peluang periuk, berlatih mengira peluang anda untuk mencapai

kekalahan. Selepas anda melakukan ini untuk seketika, ia akan menjadi sangat mudah dan hampir serta-merta, dan suatu hari anda akan mendapati diri anda duduk di meja dan anda akan tiba-tiba mengetahui segala-galanya, dan tahu apa yang perlu dilakukan. 

Bagaimana perasaan anda jika anda boleh duduk di mana-mana meja poker dan membuat wang. Fikirkan bagaimana rasanya menjadi begitu mahir dalam poker anda tidak pernah melakukan kesilapan dan apa yang anda perlu lakukan ialah duduk dan menunggu orang lain mengacau dan mendapatkan wang. Bayangkan betapa lebih baiknya hidup anda kerana anda keluar dan belajar apa yang anda perlu pelajari untuk menjadi pemain itu.

Leave a Reply