You are currently viewing Strategi Kejohanan Poker Hold Em Agresif Longgar Yang Berfungsi!

Strategi Kejohanan Poker Hold Em Agresif Longgar Yang Berfungsi!

Tidak semua strategi kejohanan Hold Em Poker yang agresif akan memenangi tempat pertama anda. Menyusahkan, ya? Baca artikel ini untuk artikel yang berkesan. 

Strategi Kejohanan Poker Hold Em Loose Agressive yang Mudah Dilaksanakan Dalam 3 Langkah Mudah. 

1) Manfaatkan Pemain Ketat Dan Percepatkan Cara Anda Untuk Menang 

Kebanyakan pemain dalam kejohanan bermain ketat. Ini menjadi lebih benar semakin tinggi pembelian untuk kejohanan tetapi kemudian terdapat titik kritis di mana kejohanan paling mahal akhirnya dipenuhi dengan pelbagai pemain (selalunya bagus). Anda mahu mengambil kesempatan daripada pemain ketat ini. 

Cara paling mudah untuk mengambil kesempatan daripada mereka adalah untuk melonggarkan dan bertaruh secara agresif. Kemungkinan menentukan anda akan keluar ke hadapan kerana mereka tidak akan mendapat kad yang cukup bagus untuk menang. Mendapatkan beberapa cip pemain ini (dalam bentuk tirai atau kemenangan tulen) adalah penting untuk memenangi kejohanan. Matlamatnya adalah untuk memanfaatkan pemain ini secepat mungkin.

2) Dapatkan Timbunan Besar SEGERA Untuk Menjadikan Memenangi Kejohanan Mudah 

Anda perlu mendahului permainan ASAP. Kebanyakan pemain takut kehilangan semua cip mereka dan keluar dari kejohanan jadi inilah sebabnya mereka bermain ketat. Masalahnya ialah pemain yang ketat tidak memenangi kejohanan. Ketakutan mereka membuatkan mereka terperangkap dan mereka tidak meningkatkan timbunan mereka dengan cukup pantas untuk bersaing dengan peningkatan buta. Kemudian dalam permainan mereka mati kelaparan. 

Jika anda boleh maju lebih awal, anda akan berada dalam kedudukan yang lebih baik untuk menang. Anda akan mempunyai timbunan yang lebih besar untuk melakukan lebih banyak kerosakan. Anda boleh memasukkan lebih banyak periuk tanpa bimbang dan juga membuli. Anda akan mempunyai lebih banyak ruang goyang semasa kejohanan berlangsung dan ini sememangnya akan menjadi rahmat menyelamatkan anda. Jika anda boleh mendapatkan timbunan yang lebih besar lebih awal, adalah lebih mudah untuk menyimpannya, mengawal pelayaran dan terus mendahului orang lain. 

3) Kekalkan Keteguhan Anda Untuk Menjaga Diri Daripada Menjadi Mangsa 

Penting untuk mengekalkan keteguhan supaya anda tidak boleh diletakkan di tangan. Pemain kejohanan yang baik akan mengimbas, mengkritik, meletakkan anda pada gaya dan cuba memikirkan apa yang anda ada. Lebih rawak, lebih banyak kekaburan yang anda boleh kekalkan, lebih baik. Apabila pemain telah mengetahui anda, mereka akan dapat mengalahkan anda dengan mudah. Setiap orang mempunyai kaedah dan cara tersendiri untuk melakukan ini.

Perkara rawak yang baik untuk dilakukan ialah bermain di periuk walaupun anda berada di kedudukan awal. Kebanyakan orang berkata ‘jangan sekali-kali bertaruh di bawah senjata melainkan anda mempunyai tangan yang hebat!’. Saya tidak bersetuju. Jika anda mampu dan keadaannya betul, lakukanlah. Lawan anda tidak akan dapat meletakkan anda di tangan.

Leave a Reply