You are currently viewing Tiada Had Petua Texas Holdem Poker

Tiada Had Petua Texas Holdem Poker

Tiada Had Petua Texas Holdem Poker. Jangan sekali-kali mengambil pukulan buruk lagi dengan petua dan rahsia poker No Limit Texas Holdem ini. Yang ini mesti dilihat. Baca artikel ini sekarang untuk mempelajarinya. 

Jika anda tidak pernah dapat menerima pukulan yang teruk lagi, apakah perasaan anda? Sekiranya anda hanya perlu membaca artikel ini dan mengambil tindakan adakah anda akan melakukannya? Petua No Limit Texas Holdem Perjudian Poker dalam artikel ini akan membantu anda melakukan perkara itu. Tetapi amaran, otak anda akan terbuka dan anda akan berasa sangat hebat sehingga anda mungkin berasa sedikit tidak selesa. 

Tiada Had Petua Poker Texas Holdem Untuk Tidak Mengambil Rentak Buruk #1 

Perkara pertama yang paling penting untuk dilakukan untuk tidak pernah menerima pukulan teruk lagi ialah mengurangkan atau mengeluarkan sepenuhnya pukulan, berhenti mengambil peluang dan hanya mengambil risiko yang sangat dikira. Ini akan mengurangkan dengan teruk jumlah ‘kejutan buruk’ yang anda ambil. Apabila anda menendang dan kalah itu sebenarnya bukan

rentak yang teruk tetapi ramai pemain berasa seperti itu. Anda akan mendapat kurang rentak buruk dengan bermain Pokertime yang dikira dengan ketat. 

Tiada Had Petua Poker Texas Holdem Untuk Tidak Mendapat Pukulan Buruk #2 

Sekarang, untuk masa anda mengambil risiko yang dikira dengan sempurna dan anda terbakar, jadi anda mengalami rentak teruk yang sebenar, perkara paling penting untuk dilakukan ialah mengubah perspektif anda tentang apa yang telah berlaku. Anda sebenarnya tidak bernasib malang, apa yang berlaku hanyalah fakta permainan. Permainan anda haruslah permainan jangka panjang berdasarkan nilai jangkaan dan bukan permainan naik turun jangka pendek berdasarkan pulangan segera.

Baca juga: Main Poker Dalam Talian Untuk Mengasah Kemahiran Anda

Apabila anda mengambil langkah ke belakang dan mula bermain jangka panjang, rentak buruk dan penurunan sementara dalam saiz tindanan dan wang tunai ini tidak penting. Ini adalah rahsia untuk tidak pernah ambil pusing.

Leave a Reply